Reduceri!

Limba și literatura română – Evaluare Națională 2024

(O recenzie client)

159 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

Pregătire online interactivă la LIMBA și LITERATURA ROMÂNĂ pentru examenul de Evaluare Națională din 2024. Programul are două componente:

 1. Meditații online săptămânale, duminica, de la 10:00 la 13:30, două ședințe de pregătire, cu o pauză între ele.
 2. Acces la platforma de e-learning care conține zeci de ore de lecții video cu teorie și exerciții rezolvate și explicate, dar și sute de exerciții de rezolvat.
   • Accesul este oferit treptat, pe măsură ce parcurgem materia și va fi condiționat de obținerea la testele anterioare a cel puțin 80% răspunsuri corecte pentru a ne asigura că învățați temeinic.

PACHETUL COMPLET de PREGĂTIRE (ROMÂNĂ + MATEMATICĂ) pentru Evaluare Națională este aici. 

 

 1. Primele 7 zile GRATUITE.
 2. Abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.
 3. După ultima zi de examen anulăm abonamentele în mod automat.
 4. NOU! Simulare de Evaluare Națională (se achiziționează separat aici) corectată cu raport de feedback (română, matematică), o simulare lunară, din ianuarie până în iunie.
 5. Înainte de a face comanda, te rugăm să te autentifici în cont mai întâi!
Șterge

SATISFACȚIE GARANTATĂ

 • Check Mark Profesori dedicați și experimentați
 • Check Mark Pregătire interactivă săptămânală
 • Check Mark Lecțiile video, fișele de teorie și exercițiile / grilele sunt non-stop pe platformă
 • Check Mark Poți anula oricând abonamentul
Plătește în siguranță
 • Stripe
 • Visa Card
 • MasterCard

Limba și literatura română pentru examenul de Evaluare Națională din 2024. Pregătire interactivă săptămânală și acces permanent la platforma de e-learning.

Apasă aici pentru pachetul complet de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională din 2024

Despre cursul de pregătire la ROMÂNĂ pentru examenul de Evaluare Națională din 2024

 • Creat și livrat de către prof. dr. Alina Nicola. Este profesor de limba și literatura română și limba engleză la gimnaziu și liceu. Are peste 25 de ani de experiență în pregătirea elevilor la examenul de Evaluare Națională, Bacalaureat și examenele de admitere la academia și școlile de poliție și jandarmi.
 • Cursul este disponibil non-stop pe platformă, cu lecții video și sute de grile (itemi obiectivi) de gramatică, conform planificării.
 • În fiecare duminică din timpul școlii, între 10:00 și 13:30, două ședințe interactive, gramatică și literatură, cu o pauză între ședințe. Programul poate fi modificat temporar, cu o informare prealabilă pe grupul nostru de Telegram, aici.
 • Programul de pregătire la limba și literatura română pentru examenul de Evaluare Națională din 2024 poate fi accesat aici.

 

Accesul la pregătirile online interactive, precum și la pregătirea non-stop de pe platformă (fișe de teorie, lecții video, grile, exerciții și probleme) la română pentru examenul de Evaluare Națională

 

✅ Butonul de acces la pregătirea interactivă este in primul capitol din fiecare curs in parte (👉 Pregătire Interactivă).

✅ Cursurile le găsiți fie in Cont, fie în meniul principal, secțiunea 👉 Cursuri Pregătire 👉 Evaluare Națională 👉 Limba Română.

Aveți in subsolul paginii secțiunea de 👉 Instrucțiuni de Utilizare, pe care vă rog să o parcurgeți.

✅ Ședințele interactive de pregătire încep la ora 10:00, duminică, 2 ședințe de 1,5 ore, gramatică și literatură.

 

 

Alte informații

 • Poate fi completată din luna ianuarie cu simularea probei de limba și literatura română pentru Evaluare Națională. Subiectele sunt unice și originale, lucrările fiind corectate de către un profesor. Elevul va primi un raport de 10 pagini. Acesta conține cu toate observațiile necesare îmbunătățirii performanței la următoarele simulări de evaluare națională;
 • Pentru o comunicare eficientă în cadrul grupului de cursanți, vă rugăm să intrați în acest grup de Telegram – Evaluare Națională 2024.
 • Primele 7 zile sunt de încercare gratuită. Cardul este necesar, însă suma va fi 0 la prima plată. După 7 zile, dacă nu veți anula abonamentul înainte de acest termen, va fi debitată de pe card suma corespunzătoare prețului programului de pregătire. Oferta cu perioada de 7 zile gratuite își încetează valabilitatea cu o luna înainte de examen. Nu există fracțiuni de abonament, iar obligația anulării abonamentului revine utilizatorului.
 • Abonamentul este lunar cu reînnoire automată și poate fi anulat oricând, însă pierdeți accesul la pregătirea interactivă și la platforma de învățare. Imediat după examen vom anula din oficiu toate abonamentele. Nu există
 • Dacă vă aflați într-o situație dificilă (de exemplu: copil orfan de un părinte sau de ambii părinți, părinte bolnav aflat în fază terminală sau alte situații similare) puteți aplica pentru o bursă socială și, astfel, vă puteți pregăti gratuit pe platformă alături de noi. Aveți mai multe informații aici, în pagina politicii de plăți, rambursări și burse.
 • Vă rugăm să citiți cu atenția pagina de INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE.
Fragmente din pregătirile online – Limba și Literatura Română pentru examenul de Evaluare Națională din 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 recenzie pentru Limba și literatura română – Evaluare Națională 2024

 1. Iuliana

  Totul merge excelent, se predă pe înțelesul tuturor! Recomand!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *