Reduceri!

Meditații, Pregătire Evaluare Națională 2025 – Română, Matematică

(28 de recenzii de la clienți)

159 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

PROGRAM COMPLET de PREGĂTIRE / MEDITAȚII ONLINE INTERACTIVE la Română și la Matematică pentru Evaluarea Națională 2025 + PLATFORMĂ ONLINE cu EXERCIȚII, LECȚII VIDEO, FIȘE DE TEORIE (toată materia explicată și exersată) disponibile nonstop.

 

LECȚII GRATUITE pe 20, 23 (Română), 25 iulie (Matematică) ora 10:00. 👉 APASĂ AICI pentru a intra la meditații. 

 

OFERTĂ SPECIALĂ !  159 de lei / lună (în loc de 399 de lei) pentru pregătire interactivă completă în fiecare lună (ROMÂNĂ + MATEMATICĂ,  16 ședințe / 24 de ore de pregătire / lună). Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții, până la data de 25 iulie 2024. Prețul promoțional se menține pe toată durata pregătirii cu condiția menținerii neîntrerupte a abonamentului. 

 

 

 1. Program complet și accesibil de meditații / pregătire online interactivă pentru examenul de Evaluare Națională 2025 la română și matematică, creat și susținut de profesori de înaltă clasă, cu peste 25 de ani de experiență. .
 2. Ce intră în pachet: 16 ședințe de meditații / 24 de ore de pregătire interactivă la română și matematică / lună + acces la platformă (lecții video, fișe de teorie la ambele materii, până la lecția de zi). Totul la doar 159 lei / lună, redus de la 399 (da, ambele materii, română + matematică)! 
 3. Primele 7 zile GRATUITE.
 4. Abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.
 5. După ultima zi de examen anulăm abonamentele în mod automat.
 6. NOU! Simulare de Evaluare Națională (se achiziționează separat aici) corectată cu raport de feedback (română, matematică), o simulare lunară, din ianuarie până în iunie.
 7. Înainte de a face comanda, te rugăm să te autentifici în cont mai întâi!

Cursurile le găsiți aici (apasă pe link): ROMÂNĂ, MATEMATICĂ. Ședințele de meditații interactive la română și matematică pentru examenul de Evaluare Națională pot fi accesate aici (apasă pe link, trebuie să fiți logat în cont): meditații online LIMBA ROMÂNĂ, meditații online MATEMATICĂ.

PROGRAM de PREGĂTIRE ONLINE INTERACTIVĂ (meditații)

 

 • SÂMBĂTĂ (în timpul școlii), Joi în timpul vacanței de vară. Începem marți, 25 iulie

 

Citește cu atenție secțiunea de INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE a cursurilor și a meditațiilor interactive aici. Tot aici găsești și cursurile la care ai acces, dar și linkurile de acces facil la ședințele de pregătire / meditații online interactive

 • Odată cu începerea meditațiilor interactive pentru următoarea sesiune se resetează accesul pe platformă. Acesta se va face treptat, conform planificării, pe măsura parcurgerii lecțiilor sub forma meditațiilor interactive. Chiar și așa, pentru a putea trece la capitolul următor, e nevoie să finalizați capitolul anterior și, dacă este cazul, să finalizați testele anterioare cu cel puțin 80% răspunsuri corecte. În acest fel ne asigurăm că învățarea este temeinică. Odată finalizat un capitol, veți avea oricând acces la acesta.
 • În timpul vacanțelor școlare, meditațiile interactive nu se țin, fiind disponibile doar cursurile online pe platformă.
 • Programul meditațiilor interactive poate fi modificat fără o informare prealabilă.
  • Totuși, în măsură posibilităților, ne vom consulta cu participanții și vom informa înainte de producerea schimbării în grupul de Telegram / Whatsapp afișate mai sus.
Șterge

SATISFACȚIE GARANTATĂ

 • Check Mark Profesori dedicați și experimentați
 • Check Mark Pregătire interactivă săptămânală
 • Check Mark Lecțiile video, fișele de teorie și exercițiile / grilele sunt non-stop pe platformă
 • Check Mark Poți anula oricând abonamentul
Plătește în siguranță
 • Stripe
 • Visa Card
 • MasterCard

Meditații, Pregătire Evaluare Națională 2025 – Română, Matematică (clasa a 8-a). Pregătire online interactivă (meditații online) la matematică și limba și literatura română pentru Evaluarea Națională 2025, clasa a 8-a. Citește până la final și  vei avea o MARE SUPRIZĂ!

 • Abonament lunar cu reînnoire automată.
 • Abonamentul poate fi oricând anulat, dar pierdeți accesul la platformă și prețul preferențial.
 • Este responsabilitatea cursantului să anuleze abonamentul pentru a nu se mai reînnoi automat atunci când nu mai are nevoie de acesta. Abonamentele vor fi anulate automat după ultima zi de examen.
 • Abonamentul se poate anula fără o informare prealabilă dacă plata nu a putut fi efectuată.
 • GRATUIT:
  • primele 7 zile sunt gratuite. Perioada de gratuitate nu se aplică în cazul ofertelor speciale sau în ultima lună înainte de examen, Perioada de gratuitate este  valabilă doar dacă este afișată pe pagina acestui produs. 
  • primul capitol din fiecare curs în parte, inclusiv lecțiile video și grilele explicate;
  • programul complet pentru cei aflați în situații dificile și primesc bursă din partea noastră. Citiți cu atenție pagina Politica de plăți, rambursări și burse.

 

Citește cu atenție secțiunea de INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE a cursurilor și a meditațiilor interactive aici. Tot aici găsești și cursurile pentru Evaluarea Națională 2025 la care ai acces, dar și linkurile de acces facil la ședințele de pregătire / meditații online interactive

 

În ce constă acest program de pregătire / meditații online interactive pentru examenul de Evaluare Națională din 2025?

✅ Acces la pregătire interactivă de calitate, cu profesori dedicați, cu peste 25 de ani de experiență în pregătirea elevilor pentru examenul de Evaluare Națională 2025 (prof. dr. Alina Nicola, prof. gr. I Ofelia Constantin);

✅ Până la 16 ședințe (24 de ore) de meditații online interactive în fiecare lună;

Platformă online de e-Learning accesibilă 24/7 de oriunde; materialele (fișele de teorie, testele – în funcție de disponibilitate, lecțiile video) vor fi disponibile pe platformă pe măsură ce vor fi predate interactiv;

Toată teoria excelent structurată sub formă de fișe;

Lecții video detaliate, disponibile oricând, de pe orice dispozitiv (utile, mai ales, pentru cei care nu pot participa la sesiunile interactive);

✅ Peste 1500 de exerciții și probleme la ambele materii (limba română și matematică);

✅ Exemple de subiecte lucrate, dar și sesiuni de întrebări și răspunsuri în cadrul ședințelor interactive.

Simulări de examen după finalizarea materiei (în principiu, înainte de simularea oficială), la fiecare materie, începând cu luna ianuarie (se achită separat);

✅ Opțional corectarea lucrărilor cu feedback individual, plătibil separat, în funcție de disponibilitate sau gratuit în timpul recapitulărilor și a exercițiilor practice din cadrul meditațiilor online;

✅ Primul capitol de la fiecare materie, precum și toate subiectele de admitere din sesiunile anterioare, multe explicate video, sunt accesibile gratuit;

Burse sociale pentru copiii orfani, aflați în sistemul de ocrotire sau aflați în alte situații sociale sau medicale vulnerabile ce pot fi dovedite.

 

Accesul la cursurile nonstop de pe platformă (fișe de teorie, lecții video, grile, exerciții și probleme) la Română și la Matematică, precum și la ședințele de pregătire / meditații online interactive pentru Evaluare Națională 2025

✅ Butonul de acces la pregătirea interactivă este in primul capitol din fiecare curs in parte (👉 Pregătire Interactivă).

✅ Cursurile le găsiți în secțiunile din meniul principal:

 • PREGĂTIRE
 • Cont,
 • meniul principal, secțiunea 👉  Evaluare Națională 👉 Română / Matematică (în funcție de materia pe care doriți să o accesați).

Aveți in subsolul paginii secțiunea de 👉 Instrucțiuni de Utilizare, pe care vă rog să o parcurgeți.

✅ Ședințele interactive de pregătire încep la ora 10:00. ✅ Sâmbătă la 👉 matematica (2 ședințe de 1,5 ore, algebră + geometrie), iar ✅ duminică, 👉 limba română (tot 2 ședințe de 1,5 ore, gramatică + literatură).

✅ Este necesar să fiți logat în cont și să aveți abonamentul de pregătire pentru Evaluarea Națională 2025 activ pentru a avea acces la curs.

 

Beneficiile tale în cadrul acestui program de pregătire / meditații online pentru Evaluare Națională din 2025:

Primele lecții de pe platformă sunt GRATUITE.

✅ Aveți mai jos lecțiile video gratuite. 

Beneficiați de:

👉Profesori dedicați și experimentați, cu peste 25 de ani de experiență în pregătirea cu succes a elevilor pentru examenul de Evaluare Națională.

👉 4 ședințe de meditații online interactive săptămânale, cu teorie și exerciții ca la examen explicate în amănunt.

👉 Simulări de examen pentru evaluarea națională, cu subiectele rezolvate și explicate (se achită separat).

👉 Lecții video și exerciții explicate pe platformă.

👉 Asistența profesorilor pe platformă și în grupul de Telegram.

👉 Situația la zi a rezultatelor la teste și a progresului în învățare din Contul dumneavoastră accesibil din meniul lateral CONTUL MEU – secțiunea STATUS PREGĂTIRE.

 

Ultimele ședințe recapitulative de pregătire / meditații online interactive la română și la matematică înainte de examenul de Evaluare Națională 

 

Secvență din ședința de pregătire / meditații online – Gramatică Limba Română – Evaluarea Națională 2025

 

Secvență din ședința de pregătire / meditații online – LITERATURĂ Română – Evaluarea Națională 2025

 

Alte detalii 

 • Evaluare Națională 2024 –  Matematică și Limba Română. Sesiunile online interactive de pregătire pentru Evaluarea Națională se fac pe Google Meet. Linkurile de acces se schimbă cu un sfert de oră înainte de a începe și se află în fiecare curs în parte în capitolul Pregătire Interactivă. Acestea sunt paginile:
 • Înregistrările le veți găsi și sub formă de lecții video, care includ explicațiile grilelor.
 • Pe lângă acestea, pe platforma de e-learning găsiți și fișele de teorie excelent structurate.
 • Lecțiile video, fișele de teorie și grilele (în funcție de disponibilitate) acoperă fiecare element teoretic din materia necesară pentru examenul de Evaluare Națională din 2024.

 

Programul de Pregătire / Meditații online la Română și Matematică pentru Evaluare Națională 2025

 

 • MATEMATICĂ – Sâmbătă (în timpul școlii. Până la începerea anului școlar va fi Joi)

 

 

Informații suplimentare despre programul de pregătire / meditații online pentru Evaluare Națională 2025

 • Alege combinația de materii în funcție de nevoi.
 • Imediat după achiziție, vei avea acces la pregătire, cursurile vor apărea în meniul lateral Cursurile mele (este nevoie să fii conectat la contul tău de pe platformă).
 • Citește cu atenție primul capitol, Instrucțiuni!
 • Pentru mai multe detalii, citește descrierea și recenziile de mai jos.

 

Cine sunt profesorii care susțin acest program de pregătire / meditații online pentru examenul de Evaluare Națională din 2025?

Prof. dr. Alina Nicola – limba și literatura română 

 • expert în educație, doctor în limba română la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu;
 • peste 25 de ani de experiență în pregătirea pentru examene a elevilor de gimnaziu și liceu;
 • profesor metodist, cu experiență în predarea la grupele de excelență;
 • coautor la alte programe de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională;
 • autorul programelor de învățare online pentru examenele de admitere în Academia și școlile MAI (poliție, jandarmi) și ANP, precum și pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

 

Prof. gr. I Ofelia Constantin – matematică (algebră, geometrie)

 • profesor gradul I de matematică la gimnaziu și liceu;
 • peste 25 de ani de experiență în predarea matematicii pentru examenul de Evaluare Națională cu rezultate excepționale;
 • autorul programului de pregătire interactivă pentru examenul de Evaluare Națională, secțiunea Matematică.

 

Rezolvarea subiectelor de Limba și Literatura Română de la Evaluarea Națională din 2024 (gramatică și literatură)

 

Rezolvarea subiectelor de Matematică de la Evaluarea Națională din 2024 (algebră și geometrie)

 

 

 

 

Rezolvarea subiectelor de Evaluare Națională din 2023 la română și matematică

Subiectul de limba și literatura română la examenul de Evaluare Națională din 2023, rezolvat și explicat de către doamna prof. dr. Alina Nicola

 

Subiectul de matematică la examenul de Evaluare Națională din 2023, rezolvat și explicat de către doamna prof. gr. I Ofelia Constantin

 

 

Secvențe din ședințele de pregătire / meditații online interactive pentru examenul de Evaluare Națională din sesiunea iunie 2025, la matematică (algebră, geometrie) și la limba și literatură română:

Prima lecție din Programul Național de Pregătire Interactivă la Limba și Literatura Română pentru Examenul de Evaluare Națională.

Ortografia și Ortoepia (Fonetica), partea I:

 

 

 

 

Prima lecție de matematică din Programul Național de Pregătire / Meditații Interactive pentru Evaluarea Națională.

ALGEBRĂ – Numere Naturale; Operații cu Numere Naturale – partea I.

 

Prima lecție de GEOMETRIE din Programul Național de Pregătire Interactivă pentru Examenul de Evaluare Națională din 2024: Puncte. Drepte. Segmente. Plane.

 

Pentru alte clipuri video, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube și apăsa pe clopoțel. Așa veți fi notificați de fiecare dată când postăm ceva nou. Toate clipurile video de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională de pe canalul nostru sunt în playlistul de mai jos:

Grupuri sociale – Pregătire / Meditații Evaluare Națională 2025:

 

Accesați acest link pentru a intra în grupul WhatsApp Pregătire  / Meditații Evaluare Națională 2025: https://chat.whatsapp.com/GXXIXqxAv0sGRVi01QGBFY

Grup TELEGRAM Evaluare Națională 2025: https://t.me/EvaluareNationala

Grup FACEBOOK Evaluare Națională 2024: https://www.facebook.com/groups/evaluare.natioanala

Grupul de Facebook al platformei: https://www.facebook.com/groups/succeslaexamen

Grupul de Telegram al platformei: https://t.me/SuccesLaExamen

 

 

PRMOȚIE!

Adu un coleg NOU în program și fiecare va avea o REDUCERE SUPLIMENTARĂ de 20% la o lună de abonament la programul complet de meditații / pregătire online pentru examenul de Evaluare Națională din 2025!

 • Prietenul / colegul trebuie să fie nou în program, adus de tine, să aibă cont pe platformă, dar să nu aibă încă abonament.
 • Tot ce trebuie să faci este să ne scrii pe whatsapp la numărul 0763133713, precizând adresa ta de email și adresa de email a colegului nou adus în program.
 • Colegul tău va primi pe email codul de reducere de 20% valabil doar pe contul său la prima plată, iar tu vei primi CASHBACK (ramburs direct în cont) câte 20% pentru fiecare coleg nou adus în program, imediat după înscrierea acestuia în program. Va trebui să ții legătura cu colegul tău și să ne anunți atunci că a folosit codul de reducere și a intrat în program pentru a-ți returna cei 20%.
 • Poți aduce oricâți colegi noi în program.  Succes!

Ai nevoie de informații suplimentare despre programul interactiv de pregătire  / meditații online interactive pentru  Evaluarea Națională din 2025? Citește pagina de Instrucțiuni (ai linkul în josul paginii) și lasă-ne un comentariu mai jos, sau contactează-ne la numărul de Whatsapp 0763 133 713 și îți vom răspunde cât putem de repede.

 

28 de recenzii pentru Meditații, Pregătire Evaluare Națională 2025 – Română, Matematică

 1. barbu.elena

  Multumim pentru efortul doamnelor profesoare , explicatii pe intelesul elevilor si solutii pentru orice problema.
  Orice problema tehnica a fost imediat rezolvata. Va multumesc !Iulia

 2. Maria

  Doamnele profesoare sunt răbdătoare, blânde și explicațiile dumnealor m-au ajutat sa obțin rezultate foarte bune. Le mulțumesc din suflet și le urmăresc cu atenție de fiecare data.

 3. Ana

  Mulțumesc doamnelor profesoare pentru ca m-au ajutat sa iau note mari la examen. Vă iubesc!

 4. Stefan

  Mulțumesc doamnelor profesor pentru cursurile oferite si pentru ca m-au ajutat foarte mult sa iau o nota mare la examen si sa intru la profilul de acum. Cu siguranta merita respectul fiecaruia dintre noi pentru munca depusa!!!

 5. Oproiu Eliza (proprietar verificat)

  Anul acesta voi susține Examenul de Evaluare Națională. Lecțiile video, interacțiunea cu doamnele profesoare la cursurile online, dar și materialele recapitulative mă ajută să mă simt bine pregătită. Apreciez mult efortul depus de inițiatorii cursului. Mulțumesc!

 6. Victor_P (proprietar verificat)

  Devotament, profesionalism, seriozitate!
  Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în pregătirea pentru evaluarea națională!

 7. Ioana

  Mulțumesc doamnelor profesoare pentru timpul si ajutorul acordat. Recomand cu încredere aceste cursuri!👍🏻

 8. Lascu Maria

  E un program grozav, cu profesori pe placul meu.
  Lecțiile sunt detaliate și prezentate într-o formă ușor de înțeles.
  În mod special îmi place că mă pot întoarce și pot revedea anumite fragmente din lecții, atunci când doresc.
  Faptul că mă pot pregăti online, fără să fie nevoie să plec de acasă pentru asta, îmi e de mare ajutor.

 9. Beatrice

  Le multumesc doamnelor profesoare pentru eforturile pe care le depun pentru a ne ajuta. Datorita lor am reusit sa obtin rezultate mai bune si am inteles cu mult mai multa usurinta lectiile predate.

 10. Maria Dorin

  Multumesc doamnei profesoare ce m-a ajutat sa mi imbunatatesc nota luata in examenul de Evaluare Nationala pe care l-am sustinut anul trecut. Lectiile mi-au fost explicate pe intelesul meu si de cate ori am avut nevoie. Cu ajutorul sau am resuit sa intru pe profilul la care mi-am dorit, la liceul pe care mi l-am dorit.
  Multumesc inca o data!

 11. Raluca Traistaru

  Foarte plăcut impresionata de cum a decurs prima ședință. E fix cum avem nevoie, din toate punctele de vedere. Fiică-mea deja o adora pe doamna de romana, fiind prima ei prezenta pe platforma dumneavoastră. Mii de mulțumiri, din toată inima! 🙏

 12. Darius (proprietar verificat)

  Doamnele profesoare au multa rabdare, explica pe intelesul fiecaruia.
  Acest site chiar m-a ajutat sa inteleg mai bine materia de la scoala!

 13. Armean Claudia (proprietar verificat)

  Foarte de ajutor aceasta platforma! Multumesc doamnelor profesoare pentru efortul depus! De cand m am inscris la aceste cursuri am inceput sa inteleg totul mult mai bine! Mii de multumiri!🙏🏻

 14. Serban Miruna Cristina (proprietar verificat)

  Sunt foarte mulțumită și recomand aceasta platforma. Se explica foarte bine,s-au văzut rezultate la școală, după prima lună.Le mulțumesc doamnelor profesoare ca ma ajuta sa iau o nota mare anul acesta la Evaluarea Națională.

 15. Cășvan Flavia (proprietar verificat)

  Nenumărate mulțumiri pentru tot ceea ce faceți! Este o platforma foarte ok, mai ales pentru persoanele care vor sa învețe și nu se pot deplasa la un profesor meditator. Lecțiile sunt structurate foarte bine, astfel încât poți sa înveți foarte bine, cu exemple și exerciții care ne ajuta foarte mult! Va mulțumim!

 16. Chirila Ana Casiana (proprietar verificat)

  Profesori experimentați, rabdatori, devotati.Materia e explicata pe înțelesul tuturor, iar exercitiile gândite exact pe modelul celor de la Evaluarea Nationla. Un program grozav de care sunt foarte mulțumită.

 17. domnulalbul (proprietar verificat)

  Mulțumesc doamnelor profesoare pentru ajutorul acordat! Lecțiile sunt ușor de înțeles, iar doamnele profesoare explică foarte bine și în amănunt fiecare subiect din programa de examen.

 18. Emanuela (proprietar verificat)

  Platforma este foarte bine organizată si actualizările se fac frecvent. Doamnele profesoare își da interesul foarte mult si le mulțumesc din suflet pentru ca m-au ajutat sa imi maresc notele si ca m-au ajutat sa inteleg materia mai bine.
  Mulțumesc

 19. Cristescu (proprietar verificat)

  Suntem foarte mulțumiți și recunoscători! Doamnele profesoare dovedesc profesionalism și foarte multă răbdare și atenție la nevoile copiilor. Lecțiile sunt bine conturate și mă ajută să mă simt bine pregătită. Mulțumesc mult!

 20. Raul Ciobanu (proprietar verificat)

  Multumim doamenlor profesoare pentru rabdarea si profesionalismul de care dau dovada la fiecare curs. M-a ajuta foarte mult de fiecare data cand am nelamuriri si am acumulat multe informatii.

 21. Mariana (proprietar verificat)

  Platforma este foarte utilă si bine structurată. Doamnele profesoare sunt extrem de implicate si amabile. Multumim pentru efortul depus!

 22. Nicoleta (proprietar verificat)

  O platforma educativa si de mare folos , doamnele profesoare sunt foarte rabdatoare si blande dispuse sa ii ajute pe toti! Va multumim pentru tot.

 23. Florea Mihaela (proprietar verificat)

  Lecțiile sunt bine structurate, pe înțelesul tuturor. Chiar dacă ritmul este alert pot să îmi împrospătez cunoștințele! Mulțumesc.

 24. Tudy (proprietar verificat)

  Profesionalism, seriozitate și multă implicare! Doamnele Alina Nicola și Ofelia Constantin sunt minunate, iar explicațiile dumnealor sunt ușor de înțeles! Mulțumim pentru faptul că orice problemă tehnică a fost remediată imediat! Vă dorim succes în continuare, pentru a ne ajuta și pe noi sa avem parte de succes!

 25. Ciortan Daniel (proprietar verificat)

  Apreciem foarte utile informatiile transmise de catre doamnele profesoare in cadrul pregatirii pentru examenul de evaluare nationala la Limba si literatura romana si Matematica. Multumim pentru efortul depus si dedicarea acestor profesoare minunate. Succes in continuare.

 26. Yannis G (proprietar verificat)

  Am avut posibilitatea sa vizionez inainte de inscriere cum decurge o lectie si asta m-a convins. A fost cea mai buna alegere si chiar am recomandat-o in cercul meu. Doamnele profesoare sunt exact ce trebuie.FOARTE MULTUMIT!!!

 27. Matei Ionela (proprietar verificat)

  Lecții interactive pe înțelesul copiilor care urmează sa susțină examenul de Evaluare Nationala. Mulțumesc doamnelor profesoare pentru implicare și devotament!

 28. TUDOR B (proprietar verificat)

  Super platforma on line! Merita pe deplin sa ti faci abonament ! Un singur cuvint prin care spun totul -PROFESIONISTI !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *