Simulare - Limba și literatura română - Evaluare Națională
STATUS CURENT
Nu ești înscris
Preț
99,00 RON
Începe acum!

Salut! Bine ai venit la seria de teste de simulare de limba română pentru Evaluare Națională!

Acesta va conține 6 simulări de limba română pentru examenul de Evaluare Națională, câte una în fiecare lună, din ianuarie până în iunie. O nouă simulare va apărea la fiecare început de lună. Aveți acces la testarea din luna respectivă atât timp cât aveți abonamentul activ. O lună de abonament vă oferă dreptul la o singură simulare. Toate subiectele de simulare din acest curs sunt noi, originale, create de doamna prof. dr. Alina Nicola. Această suită de simulări face parte din programul interactiv de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională și se achită separat aici.

Simularea de limbă română pentru examenul de Evaluare Națională durează două (2) ore, în afara timpului alocat scanării și trimiterii subiectelor rezolvate.

Pentru fiecare testare este nevoie să respecți următoarele reguli:

 1. Asigură-te că ai suficient timp la dispoziție în care să nu fii deranjat sau stresat.
 2. Asigură-te că ești odihnit și supravegheat de un părinte. Ajutorul acestuia poate fi important la scanarea și încărcarea rezolvărilor pe platformă. Sub nicio formă nu lăsa părintele să te ajute la rezolvarea subiectelor de simulare la română pentru examenul de Evaluare Națională! La examenul propriu-zis vei fi singur și nu te va mai ajuta nimeni.

Procedura de lucru

 1. Te loghezi pe platformă.
 2. Accesezi simularea de limbă română din luna în curs.
 3. Tipărește documentul. Apucă-te de scris, exact ca la examen. Nu te inspira, nu trișa, respectă timpul alocat. Lucrează supravegheat de un adult.
 4. Când ai finalizat de rezolvat toate subiectele, scanezi foile de răspuns în ordine, într-un singur fișier, în format pdf. Poți utiliza o aplicație de scanare documente de pe telefonul mobil inteligent sau de pe o tabletă.
 5. Trimite apoi fișierul scanat la adresa de email scrisa in pagina cu subiectele din luna respectivă. Nu uita să menționezi numele tău (în căsuța specială), luna și materia simulării. Lucrarea va fi trimisă direct către profesor pentru corectare.
 6. După corectare și redactarea raportului de evaluare, în termen de 10 zile, de regulă mult mai puțin, vei primi raportul de evaluare și feedback exact pe emailul de pe care ai trimis, ca reply la acel mesaj.

ATENȚIE!

 • După ce ați finalizat de scris răspunsurile, asigurați-vă că scanați și trimiteți TOATĂ lucrarea, nu doar prima pagină!
 • Scrieți rezolvările doar în paginile simulării tipărite, exact ca la examen (recomandabil) sau, în cel mai rău caz, dacă nu puteți să le imprimați, pe coli A4 albe (coli de scris), nu pe foi de matematică, de dictando sau pe alte foi de mărimi și cu design diferite.
 • Scrieți întotdeauna de mână, exact ca la examen.

Succes la simulare!

Average Review Score:
★★★★★

You must log in and have started this curs to submit a review.