Reduceri!

Pregătire cu modele de teste psihologice online + Simulare testare psihologică online pentru Admitere la Poliție, Jandarmi, pompieri, ANP, MApN, SRI, SIE

79 lei145 lei

Acest produs presupune o singură achiziție, nu este un abonament. Accesul la curs este valabil timp de 60 de zile sau cât timp aveți abonamentul de pregătire pentru admitere la poliție / jandarmi / ANP activ. Cumpărați cu cel mult 2 luni înainte de examenul psihologic. Simularea cu teste psihologice online profesioniste se face o singură dată. În urma acestora veți primi doua rapoarte de evaluare psihologică, cu profilul psihologic real. Citiți informațiile de mai jos. 

SATISFACȚIE GARANTATĂ

 • Check Mark Profesori dedicați și experimentați
 • Check Mark Pregătire interactivă săptămânală
 • Check Mark Lecțiile video, fișele de teorie și exercițiile / grilele sunt non-stop pe platformă
 • Check Mark Poți anula oricând abonamentul
Plătește în siguranță
 • Stripe
 • Visa Card
 • MasterCard

Teste psihologice online profesioniste. Antrenament cu teste psihologice online. Simularea testării psihologice online pentru admiterea la poliție, jandarmi, ANP, armată. Acest produs îți oferă accesul la simularea testării psihologice online (inclusiv pentru școlile de poliție și încadrări directe din sursă externă) cu teste psihologice online profesioniste, urmate de un feedback amănunțit. Acesta cuprinde elemente legate de comportamentul la testare, dar și profilul psihologic real al tău. Astfel, vei ști exact care sunt punctele tale forte și ce ar trebui îmbunătățit pentru a avea succes la testarea psihologică. De asemenea, acest produs este excelent și pentru autocunoaștere și dezvoltare personală, inclusiv pentru a vedea motivele pentru care ai picat la sesiunile anterioare de testare psihologică. Testele psihologice online sunt profesioniste, acreditate de către Colegiul Psihologilor din România. Ele sunt aplicate sub licență de către psiholog Florin Nicola.

Pachetul complet de pregătire cu modele de teste psihologice online și simulare de testare psihologică pentru admitere la poliție, jandarmi, pompieri, ANP, MApN, SRI, SIE, conține:

 

 1. Un curs de pregătire / antrenament pentru testarea psihologică la admiterea la MAI (poliție, jandarmi), ANP, MApN, SRI, SIE. Acest curs este gratuit în pachetul de pregătire pentru admiterea la Școala de Poliție / Jandarmi.  Din toamna 2024 va fi inclus și în pachetul de pregătire pentru admitere la Academia de Poliție și ANP-Târgu Ocna. De aceea, dacă ești deja participant în oricare dintre aceste cursuri, nu este nevoie să cumperi pachetul complet. Cumpără doar simularea de testare psihologică. Aceasta completează ceea ce ai deja în pachetul tău de pregătire.
 2. Simulare testare psihologică cu teste psihologice online profesioniste aplicate sub licență, avizate de Colegiul Psihologilor din România. Cei care sunt deja înscriși deja în programele de pregătire descrise mai sus ar trebui să cumpere doar această simulare cu teste psihologice online profesioniste, la 79 de lei. Reconfigurați pachetul inițial ca să conțină doar această simulare. În urma acestei testări, veți primi două rapoarte de feedback și evaluare psihologică cu profil psihologic detaliat. Aceasta testare psihologică este unică. Aceste teste pot fi susținute doar o singură dată, după ce finalizați cursul de pregătire pentru testarea psihologică.

După achiziția testelor psihologice online vei primi două emailuri:

 • unul de la Decas cu un link ce poate fi accesat doar o singura data cu unul dintre testele psihologice online profesioniste; odată ce ați accesat linkul, testul nu mai poate fi oprit sau reluat, trebuie dus la bun sfârșit.
 • unul de la Eviq, cu un link ce poate fi accesat doar o singura data cu celălalt test psihologic real; odată ce ați accesat linkul, testul nu mai poate fi oprit sau reluat, trebuie dus la bun sfârșit.

Completați aceste teste după ce ați finalizat cursul de pregătire psihologică de pe platformă. După ce ați completat cele doua teste, va rugam sa ne trimiteți un mesaj pe Whatsapp (0763133713) cu numele, adresa de email si cu mesajul ca ați finalizat testarea psihologică pentru a va trimite rapoartele de evaluare și feedback împreună cu profilul psihologic. 

Pachetul complet de pregătire cu modele de teste psihologice online și simulare de testare psihologică online pentru admitere la poliție, jandarmi, pompieri, ANP, MApN, SRI, SIE conține ambele componente. Când îl achiziționați, lăsați configurarea originală, de 145 de lei. Configurarea inițială este recomandată pentru cei care nu sunt înscriși la niciunul dintre programele noastre de pregătire. Astfel, veți avea acces la ambele componente.

INSTRUȚIUNI DE UTILIZARE a pachetului de pregătire și simularea în vederea testării psihologice cu teste psihologice online profesioniste

Cursul online cu teste de antrenament explicate îl găsiți în Contul meu – Cursurile mele. Înainte de asta, vă rog să vă conectați la contul de pe platformă.  Ideal ar fi să-l accesați de pe un laptop / desktop. Înainte de a accesa cele două teste finale, finalizați cursul de pregătire pentru psihologic pe platformă.   În scurt timp veți primi programările pentru testarea psihologică online (rareori poate dura până la 48 de ore, cel mai adesea doar în câteva ore). Veți primi două emailuri (din partea DECAS +  EVIQ) cu două invitații la o testare psihologică online.  Vă rog sa verificați și folderul spam și dacă nu ați primit încă, să îmi semnalați acest lucru.  

INSTRUCȚIUNI specifice

 • Vă rog să completați testele din fiecare email în parte respectând întocmai instrucțiunile primite! Testele se completează o singură dată. Pe baza lor veți primi rapoartele de feedback și profil psihologic.
 • Ambele teste psihologice online durează împreuna aproximativ o jumătate de oră. Vă recomand să vă luați acest răgaz în care să nu fiți deranjat. Este recomandabil să le faceți în prima parte a zilei, fără ca oboseala să fie deja prezentă. 

Instrucțiuni test de personalitate online

 • Test de personalitate fără limită de timp – răspundeți cât mai sincer la toate întrebările, cu primul impuls, fără să stați să analizați fiecare întrebare;
    • Adevărat – dacă afirmația este adevărată în cazul dumneavoastră;
    • Fals – dacă nu este adevărată afirmația în cazul dumneavoastră;
    • Dacă uneori e adevărată, iar alteori falsă, gândiți-vă cum este mai des, de cele mai multe ori și răspundeți ca atare;

Instrucțiuni test de inteligență online (verbală, non-verbală)

 • Test de aptitudini contra timp: încercați să rezolvați cât mai bine și cât mai repede cât mai multe exerciții;
 • Vă recomandăm să faceți cele două teste după ce finalizați cursul de pe platformă. Completarea acestora să fie de pe un laptop sau desktop (un dispozitiv cu ecran mare, nu un telefon).

Recomandări finale privind simularea examenului de testare psihologică cu teste psihologice online profesioniste

 • Nu uitați să completați în datele personale numele dumneavoastră! Apoi ne trimiteți un mesaj că ați finalizat testarea pentru a vă putea identifica în sistem. Vă vom trimite rapoartele cu profilul psihologic după ce le elaborăm. Dacă nu faceți acest lucru și răspundeți anonim sau nu ne trimiteți mesajul că ați finalizat testarea (însoțit de numele dumneavoastră), ne puneți în imposibilitatea de a elabora și livra profilul dumneavoastră psihologic. Raportul de evaluare vă va fi trimis pe email. Răspunsurile la eventualele întrebări vor fi livrate telefonic, la 0763133713.

Pentru orice detalii sau dacă întâmpinați dificultăți legate de simularea cu teste psihologice online profesioniste, nu ezitați să ne contactați utilizând datele din factură. De asemenea, dacă este o urgență, vă rog să reveniți cu un mesaj în care să specificați acest lucru. Astfel vom prioritiza elaborarea profilului psihologic și feedback-ul în urma testării psihologice online.  

Ce cuprinde raportul de testare psihologică online / profil psihologic în urma accesării celor două teste psihologice online

 

Profilul psihologic al inteligenței + IQ

 • IQ (coeficient de inteligență);
 • Nivel de inteligență generală;
 • Nivel de inteligență non-verbală;
 • Nivel de inteligență verbală.

Profilul psihologic al personalității conform teoriei BIG5, cea mai utilizată teorie în construirea testelor psihologice, inclusiv a celor online

 • 3 scale de distorsiune, inclusiv tendința de a denatura răspunsurile și scale de încredere a rezultatelor. Acestea sunt importante pentru a vedea dacă răspunsurile la testarea psihologică reală de la poliție, jandarmi, ANP, MApN etc. vor fi luate în considerare sau veți pica testarea din acest motiv.
 • 5 scale de personalitate
  • Extraversiune (deschidere spre ceilalți) vs. Introversiune (interiorizare, orientare spre sine)
  • Deschiderea spre nou vs. Conservatorism
  • Conștiinciozitate vs. Indulgență de sine
  • Spirit de echipă (Amicabilitate) vs. Individualism
  • Stabilitate emoțională vs Fragilitate emoțională

Cu siguranță vă va fi util acest pachet de teste psihologice online și simularea testării psihologice pentru succesul la examenul de admitere sau încadrări directe! 

Dacă susțineți admiterea în MAI / ANP, v-am pregătit un excelent Program de Pregătire Online Interactivă pentru Admitere la Poliție, Jandarmi, ANP (Română, Engleză, Educație Civică, Legislație MAI, Logică, Istorie), creat și susținut de profesori dedicați și experimentați. Aveți toate detaliile aici: https://succeslaexamen.ro/s/pregatire-admitere-politie-jandarmi-anp/  

Succes la examenul de testare psihologică!  

 

Mai jos aveți un clip cu multe informații despre testarea psihologică și despre teste psihologice (online), pentru a le putea înțelege mai bine

Despre proba interviului în cadrul anumitor testări psihologice la MAI, ANP, MApN

 

TESTARE PSIHOLOGICĂ

Curs de pregătire pentru testare psihologică + Teste Psihologice de inteligență și personalitate, Teste psihologice: Inteligență generală, verbală, nonverbală, personalitate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pregătire cu modele de teste psihologice online + Simulare testare psihologică online pentru Admitere la Poliție, Jandarmi, pompieri, ANP, MApN, SRI, SIE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *