Contul meu

ATENȚIE! Această platformă protejează conturile de atacuri prin forță brută. De aceea, după un numit număr de încercări nereușite de autentificare, contul va fi blocat. Ca atare, vă rugăm insistent să respectați următoarele reguli:

 1. Fiți atenți la literele mici și literele mari din parolă, să le scrieți exact așa cum a fost setată inițial parola.
 2. Dacă ați setat inițial parola pe telefon, de regulă, tastatura telefonului pune automat cu literă mare primul caracter. Țineți cont de acest lucru. Recomandarea noastră este să puneți o cifră ca prim caracter al parolei sau o pentru a evita aceasta problemă.
 3. Dacă tot nu vă aduceți aminte, după cel mult 5 încercări, resetați parola aici înainte de a mai încerca să vă conectați din nou la cont. Astfel veți evita blocarea contului.
 4. Dacă, totuși, contul v-a fost blocat, vă rugăm să sunați la 0763133713 sau trimiteți mesaj pe Whatsapp la același număr pentru deblocare.

Autentificare

Înregistrare

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Atenție!

 • După înscriere, pentru a vedea conținuturile, trebuie să fii logat în cont.
 • Dacă nu primești emailul de confirmare imediat după crearea contului, caută în folderele Actualizări sau Spam din contul tău de email și verifică dacă ai introdus corect adresa ta de email.
 • Dacă găsești emailul trimis de noi în spam, te rog să apeși pe butonul NU ESTE SPAM ca să primești de fiecare dată emailurile noastre în mod corect și la timp.
 • Îți recomandăm să folosești o cifră pentru primul caracter al parolei, pentru a evita scrierea automată pe mobil cu literă mare, aceasta fiind un motiv frecvent pentru care sistemul nu îți recunoaște parola la trecerea de pe un dispozitiv pe altul.

Securizează-ți contul cu 2FA! (autentificare în doi pași)

 1. Descarcă o aplicație de autentificare în 2 pași pe telefonul tău (le recomandăm pe cele de la Google sau Microsoft).
 2. Deschide aplicația și apasă pe semnul +
 3. Începe procedura de mai jos și scanează cu aplicația codul QR
 4. Ori de câte ori te vei loga pe site, vei fi rugat ca, pe lângă username și parolă să introduci și codul de siguranță din aplicație.
 5. Gata, contul tău de pe această platformă este securizat. Datele tale sunt în cel mai înalt grad de siguranță posibil.