Afișez singurul rezultat

 • Reduceri! EVALUARE NAȚIONALĂ - meditații la română și matematică

  Evaluare Națională 2024 – Română, Matematică – pregătire online interactivă completă

  De la: 159 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

  PROGRAM COMPLET de PREGĂTIRE ONLINE INTERACTIVĂ + PLATFORMĂ ONLINE cu EXERCIȚII, LECȚII VIDEO, FIȘE DE TEORIE (toată materia explicată și exersată)

  OFERTĂ SPECIALĂ !  199 de lei (în loc de 636 de lei) pentru pregătire interactivă completă în fiecare lună (ROMÂNĂ + MATEMATICĂ,  16 ședințe / 24 de ore de pregătire / lună). Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții.

   

  1. Cel mai accesibil și transparent program premium complet de pregătire online interactivă pentru examenul de Evaluare Națională 2024, creat și susținut de profesori de înaltă clasă, cu peste 25 de ani de experiență didactică.
  2. Ce intră în pachet: 16 ședințe de meditații / 24 de ore de pregătire interactivă la română și matematică / lună + acces la platformă (lecții video, fișe de teorie la ambele materii, până la lecția de zi). Totul la doar 199 lei / lună, redus de la 636 (da, ambele materii, română + matematică)! 
  3. Primele 7 zile GRATUITE.
  4. Abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.
  5. După ultima zi de examen anulăm abonamentele în mod automat.
  6. NOU! Simulare de Evaluare Națională (se achiziționează separat aici) corectată cu raport de feedback (română, matematică), o simulare lunară, din ianuarie până în iunie.
  7. Înainte de a face comanda, te rugăm să te autentifici în cont mai întâi!

  Cursurile le găsiți aici (apasă pe link): ROMÂNĂ, MATEMATICĂ. Ședințele de meditații interactive la română și matematică pentru examenul de Evaluare Națională pot fi accesate aici (apasă pe link, trebuie să fiți logat în cont): meditații online LIMBA ROMÂNĂ, meditații online MATEMATICĂ.

  PROGRAM de PREGĂTIRE ONLINE INTERACTIVĂ

   

  • Sâmbătă (în timpul școlii, până la începerea anului școlar va fi Miercuri)

   

  Selectează opțiunileLoading Done

End of content

End of content