Afișez toate cele 2 rezultate

 • Reduceri! EVALUARE NAȚIONALĂ - meditații la română și matematică

  Pregătire Evaluare Națională 2024 – Română, Matematică

  De la: 159 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

  Rezolvarea Subiectelor de Evaluare Națională 2024 (Limba și Literatura Română – marți, 25 iunie, ora 17:00 și Matematică, 27 iunie, ora 17:00). Link acces gratuit:  meet.google.com/fwa-nbbm-ret 

   

  PROGRAM COMPLET de PREGĂTIRE ONLINE INTERACTIVĂ + PLATFORMĂ ONLINE cu EXERCIȚII, LECȚII VIDEO, FIȘE DE TEORIE (toată materia explicată și exersată)

  OFERTĂ SPECIALĂ !  199 de lei (în loc de 636 de lei) pentru pregătire interactivă completă în fiecare lună (ROMÂNĂ + MATEMATICĂ,  16 ședințe / 24 de ore de pregătire / lună). Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții.

   

  1. Cel mai accesibil și transparent program premium complet de pregătire online interactivă pentru examenul de Evaluare Națională 2024, creat și susținut de profesori de înaltă clasă, cu peste 25 de ani de experiență didactică.
  2. Ce intră în pachet: 16 ședințe de meditații / 24 de ore de pregătire interactivă la română și matematică / lună + acces la platformă (lecții video, fișe de teorie la ambele materii, până la lecția de zi). Totul la doar 199 lei / lună, redus de la 636 (da, ambele materii, română + matematică)! 
  3. Primele 7 zile GRATUITE.
  4. Abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.
  5. După ultima zi de examen anulăm abonamentele în mod automat.
  6. NOU! Simulare de Evaluare Națională (se achiziționează separat aici) corectată cu raport de feedback (română, matematică), o simulare lunară, din ianuarie până în iunie.
  7. Înainte de a face comanda, te rugăm să te autentifici în cont mai întâi!

  Cursurile le găsiți aici (apasă pe link): ROMÂNĂ, MATEMATICĂ. Ședințele de meditații interactive la română și matematică pentru examenul de Evaluare Națională pot fi accesate aici (apasă pe link, trebuie să fiți logat în cont): meditații online LIMBA ROMÂNĂ, meditații online MATEMATICĂ.

  PROGRAM de PREGĂTIRE ONLINE INTERACTIVĂ

   

  • Sâmbătă (în timpul școlii, până la începerea anului școlar va fi Miercuri)

   

  Selectează opțiunileLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
 • Reduceri! Matematică pentru examenul de Evaluare Nationala - pregătire online interactivă

  Matematică – Evaluare Națională 2024 (algebră, geometrie)

  159 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

  Pregătire online interactivă la MATEMATICĂ (algebră și geometrie) pentru examenul de Evaluare Națională din 2024. Programul are două componente:

  1. Meditații online săptămânale, sâmbăta de la 10:00 la 13:30, două ședințe de pregătire interactivă, cu o pauză de jumătate de oră între ele.
  2. Acces la platforma de e-learning care conține zeci de ore de lecții video cu teorie și exerciții rezolvate și explicate, dar și sute de exerciții și probleme de rezolvat.
    • Accesul este oferit treptat, pe măsură ce parcurgem materia și va fi condiționat de obținerea la testele anterioare a cel puțin 80% răspunsuri corecte pentru a ne asigura că învățați temeinic.

  PACHETUL COMPLET de PREGĂTIRE (ROMÂNĂ + MATEMATICĂ) pentru Evaluare Națională este aici. 

  1. Primele 7 zile GRATUITE.
  2. Abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.
  3. După ultima zi de examen anulăm abonamentele în mod automat.
  4. NOU! Simulare de Evaluare Națională (se achiziționează separat aici) corectată cu raport de feedback (română, matematică), o simulare lunară, din ianuarie până în iunie.
  5. Înainte de a face comanda, te rugăm să te autentifici în cont mai întâi!

   

  Selectează opțiunileLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

End of content

End of content