Reduceri!

Simulare Evaluare Națională – Română, Matematică

99 lei / lună

Te rugăm să citești cu atenție informațiile de mai jos înainte de a cumpăra.

 1. Abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.
 2. După ultima zi de examen anulăm abonamentele în mod automat.
 3. Înainte de a face comanda, te rugăm să te autentifici în cont mai întâi!
Șterge

SATISFACȚIE GARANTATĂ

 • Check Mark Profesori dedicați și experimentați
 • Check Mark Pregătire interactivă săptămânală
 • Check Mark Lecțiile video, fișele de teorie și exercițiile / grilele sunt non-stop pe platformă
 • Check Mark Poți anula oricând abonamentul
Plătește în siguranță
 • Stripe
 • Visa Card
 • MasterCard
SKU: Nu se aplică Categorie:

Simulare Evaluare Națională la română, la matematică sau la ambele materii.

Descriere

 • Simularea se face o singură dată pe lună, din ianuarie până în iunie. O nouă simulare va apărea la fiecare început de lună. Aveți acces la testarea din luna respectivă atât timp cât aveți abonamentul activ. O lună de abonament vă oferă dreptul la o singură simulare.
 • Simularea este concepută de profesori cu experiență, aceiași care au creat și programul de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională.
 • Lucrările sunt corectate de către profesori experimentați. La final primiți un raport de feedback care conține notarea, greșelile și recomandările de îmbunătățire.

 

Procedura de simulare Evaluare Națională la română sau matematică

 • Aveți nevoie de scanner (sau măcar o aplicație de scanare de pe telefonul mobil).
 • Dacă nu aveți imprimantă, vizualizați simularea pe ecran și scrieți pe coli A4 rezolvările, apoi scanați și încărcați lucrarea / răspunsurile scanate.
 • Simularea de Evaluare Națională se desfășoară online, de acasă, însă trebuie create condițiile optime unei simulări de examen.
 • Dacă ați luat ambele simulări, vă recomandăm să le dați în zile diferite.
 • Responsabilitatea pentru corectitudinea desfășurării simulării revine utilizatorului.
 1. După confirmarea comenzii, intrați în cursul de Simulare pentru Evaluare Națională la română (aici) și matematică (aici);
 2. Sub supravegherea unui părinte, în prima parte a zilei, când sunteți odihnit și aveți la dispoziție două ore neîntrerupte, printați simularea care se află în curs și începeți si lucrați.
 3. După ce ați finalizat lucrarea, o scanați și o trimiteți la adresa de email menționată alături de subiectele de simulare de evaluare națională.
 4. Lucrarea scanată ajunge la profesor, care o corectează și completează un raport de feedback amănunțit, care va ajunge pe email la dumneavoastră. Termenul maxim de corectare și raportare este de 10 zile. De regula va ajunge chiar mai repede, în funcție de gradul de ocupare al profesorului.
 5. Raportul conține: punctajul obținut raportat la barem, greșelile făcute, recomandări. Informațiile sunt prezentate în format grafic și narativ. În urma studierii raportului, dacă aveți întrebări, puteți avea o convorbire telefonică de maximum 10 minute cu profesorul corector. Numărul de telefon al acestuia va fi menționat la finalul raportului.
Alte informații

 

În fiecare sâmbătă și duminică de la ora 10:00 vă așteptăm la ședințele interactive de pregătire la română și matematică pentru examenul de Evaluare Națională. 

Nu uitați să intrați în grupurile noastre de Facebook (apasă aici) și Telegram (apasă aici) special create pentru elevii care dau examen de Evaluare Naționala.

Iar dacă ați dat deja simularea, lăsați-ne o recenzie în care să ne spuneți impresiile și cât de folositor vă este acest serviciu.

Succes la simularea pentru examenul de Evaluare Națională!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Simulare Evaluare Națională – Română, Matematică”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *