Afișez singurul rezultat

 • Reduceri! Pregătire EVALUARE NAȚIONALĂ 2025 - meditații la română și matematică

  Meditații, Pregătire Evaluare Națională 2025 – Română, Matematică

  159 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

  PROGRAM COMPLET de PREGĂTIRE / MEDITAȚII ONLINE INTERACTIVE la Română și la Matematică pentru Evaluarea Națională 2025 + PLATFORMĂ ONLINE cu EXERCIȚII, LECȚII VIDEO, FIȘE DE TEORIE (toată materia explicată și exersată) disponibile nonstop.

   

  LECȚII GRATUITE pe 20, 23 (Română), 25 iulie (Matematică) ora 10:00. 👉 APASĂ AICI pentru a intra la meditații. 

   

  OFERTĂ SPECIALĂ !  159 de lei / lună (în loc de 399 de lei) pentru pregătire interactivă completă în fiecare lună (ROMÂNĂ + MATEMATICĂ,  16 ședințe / 24 de ore de pregătire / lună). Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții, până la data de 25 iulie 2024. Prețul promoțional se menține pe toată durata pregătirii cu condiția menținerii neîntrerupte a abonamentului. 

   

   

  1. Program complet și accesibil de meditații / pregătire online interactivă pentru examenul de Evaluare Națională 2025 la română și matematică, creat și susținut de profesori de înaltă clasă, cu peste 25 de ani de experiență. .
  2. Ce intră în pachet: 16 ședințe de meditații / 24 de ore de pregătire interactivă la română și matematică / lună + acces la platformă (lecții video, fișe de teorie la ambele materii, până la lecția de zi). Totul la doar 159 lei / lună, redus de la 399 (da, ambele materii, română + matematică)! 
  3. Primele 7 zile GRATUITE.
  4. Abonament lunar cu reînnoire automată până la anularea acestuia.
  5. După ultima zi de examen anulăm abonamentele în mod automat.
  6. NOU! Simulare de Evaluare Națională (se achiziționează separat aici) corectată cu raport de feedback (română, matematică), o simulare lunară, din ianuarie până în iunie.
  7. Înainte de a face comanda, te rugăm să te autentifici în cont mai întâi!

  Cursurile le găsiți aici (apasă pe link): ROMÂNĂ, MATEMATICĂ. Ședințele de meditații interactive la română și matematică pentru examenul de Evaluare Națională pot fi accesate aici (apasă pe link, trebuie să fiți logat în cont): meditații online LIMBA ROMÂNĂ, meditații online MATEMATICĂ.

  PROGRAM de PREGĂTIRE ONLINE INTERACTIVĂ (meditații)

   

  • SÂMBĂTĂ (în timpul școlii), Joi în timpul vacanței de vară. Începem marți, 25 iulie

   

  Citește cu atenție secțiunea de INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE a cursurilor și a meditațiilor interactive aici. Tot aici găsești și cursurile la care ai acces, dar și linkurile de acces facil la ședințele de pregătire / meditații online interactive

  • Odată cu începerea meditațiilor interactive pentru următoarea sesiune se resetează accesul pe platformă. Acesta se va face treptat, conform planificării, pe măsura parcurgerii lecțiilor sub forma meditațiilor interactive. Chiar și așa, pentru a putea trece la capitolul următor, e nevoie să finalizați capitolul anterior și, dacă este cazul, să finalizați testele anterioare cu cel puțin 80% răspunsuri corecte. În acest fel ne asigurăm că învățarea este temeinică. Odată finalizat un capitol, veți avea oricând acces la acesta.
  • În timpul vacanțelor școlare, meditațiile interactive nu se țin, fiind disponibile doar cursurile online pe platformă.
  • Programul meditațiilor interactive poate fi modificat fără o informare prealabilă.
   • Totuși, în măsură posibilităților, ne vom consulta cu participanții și vom informa înainte de producerea schimbării în grupul de Telegram / Whatsapp afișate mai sus.
  Selectează opțiunileLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

End of content

End of content