Afișez toate cele 2 rezultate

 • Reduceri! Pregătire Academia / Școala / de Poliție / Jandarmi / ANP - online, completă, intensivă, interactivă

  Pregătire Admitere Școala de Poliție / Jandarmi / Frontieră: Gramatică, Engleză, Civică, Legislație, Logică, Istorie, Psihologic – materia completă

  De la: 159 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

  PROGRAM COMPLET de PREGĂTIRE ONLINE INTERACTIVĂ + PLATFORMĂ ONLINE cu peste 21 000 de GRILE în total pe platformă, LECȚII VIDEO, FIȘE DE TEORIE (toată materia explicată și exersată)

   

  OFERTĂ SPECIALĂ !  199 de lei (în loc de 477 de lei) pentru pregătire interactivă completă în fiecare lună (ROMÂNĂ + ENGLEZĂ + LOGICĂ, CIVICĂ, LEGISLAȚIE MAI12 ședințe / 20 de ore de pregătire / lună + acces permanent la platformă). Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termeni și condiții.

   

  Limba ROMÂNĂ (GRAMATICĂ) – prof. dr. Alina Nicola

  Limba ENGLEZĂ – prof. dr. Alina Nicola

  LEGISLAȚIE, EDUCAȚIE CIVICĂ, LOGICĂ – prof. psih. Florin Nicola

  PREGĂTIRE TESTARE PSIHOLOGICĂGRATUIT pentru abonați

  Alte informații despre programul complet de pregătire pentru admitere la Școala de Poliție / Jandarmi

  • Abonament lunar de acces la platformă și la pregătire interactivă pentru examenul de admitere la Școlile de Poliție și Jandarmi, materie completă (fișe de teorie, lecții video, meditații interactive săptămânale). Program creat și susținut de profesori de top. 
  • Abonament cu reînnoire automată până la anularea acestuia. Primele 7 zile sunt gratuite, însă pașii de plată trebuie făcuți, prima plată fiind 0, apoi, la 7 zile, dacă nu se anulează în acest interval, se va face automat plata abonamentului lunar.
  • Te rugăm să citești mai jos informațiile despre acest program online interactiv de pregătire pentru admitere la Școala de Poliție / Jandarmi.
  Selectează opțiunileLoading Done
 • Reduceri! Legislație MAI, Educație Civică, Logică pentru Admitere Academia / Școala de Poliție / Jandarmi / ANP - prof. Florin Nicola

  Legislație MAI, Civică, Logică – Admitere Școala de Poliție / Jandarmi

  149 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

  Legislație, Educație Civică și Logică pentru admitere la poliție și jandarmi. Materia explicată video, interactiv, fixată prin mii de grile originale. Legislație, Educație Civică și Logică pentru admitere la Școala de Poliție / Jandarmi   Toată materia de gramatică necesară, sub formă de meditații online interactive și acces non-stop la platformă cu: lecții video cu…

  Selectează opțiunileLoading Done

End of content

End of content