Afișez singurul rezultat

 • Reduceri! Pregătire Academia / Școala / de Poliție / Jandarmi / ANP - online, completă, intensivă, interactivă, la toate materiile: română, engleză, educație civică, logică, legislație MAI, teste psihologice

  Pregătire Admitere Academia / Școala de Poliție / Jandarmi / Frontieră / ANP. Completă, la toate materiile.

  De la: 159 lei / lună cu 7 zile încercare gratuită

  Fii admis la Academia / Școala de Poliție / Jandarmi / ANP lucrând doar o oră / zi, timp de 6 luni*! 

  Ședințe de PREGĂTIRE GRATUITĂ vineri 19 iulie, luni 22 (Română), miercuri 24 (Legislație, Civică, Logică), vineri, 22 iulie (Engleză), toate la ora 18:30. 👉 APASĂ AICI pentru a intra la pregătrie. 

  Întră acum în PROGRAMUL COMPLET de PREGĂTIRE online, cu toată materia necesară explicată și exersată în lecții video, fișe de teorie și trei ședințe săptămânale de pregătire interactivă! Lucrează cele peste 24 000** de GRILE și mergi la examen cu încredere!

   

  Program elaborat și susținut de profesori dedicați succesului tău, cu peste 25 de ani de experiență.

  OFERTĂ SPECIALĂ !  199 de lei (în loc de 399 de lei) pentru pregătire interactivă completă în fiecare lună (ROMÂNĂ + ENGLEZĂ + LOGICĂ, CIVICĂ, LEGISLAȚIE MAI12 ședințe / 20 de ore de pregătire / lună + acces permanent la platformă). Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termeni și condiții. Prețul promoțional se păstrează pe toată durata neîntreruptă a abonamentului. 

   

  Limba ROMÂNĂ (GRAMATICĂ) – prof. dr. Alina Nicola

  Limba ENGLEZĂ – prof. dr. Alina Nicola

  LEGISLAȚIE, EDUCAȚIE CIVICĂ, LOGICĂ – prof. psih. Florin Nicola

   

  ISTORIE Academia de Poliție – prof. gr. I Mircea ALBERT

   

  PREGĂTIRE TESTARE PSIHOLOGICĂGRATUIT pentru abonați

  Alte informații despre programul complet de pregătire pentru admitere la Școala de Poliție / Jandarmi

  • Abonament lunar de acces la platformă și la pregătire interactivă pentru examenul de admitere la Școlile de Poliție și Jandarmi, materie completă (fișe de teorie, lecții video, meditații interactive săptămânale). Program creat și susținut de profesori de top. 
  • Abonament cu reînnoire automată până la anularea acestuia. Primele 7 zile sunt gratuite, însă pașii de plată trebuie făcuți, prima plată fiind 0, apoi, la 7 zile, dacă nu se anulează în acest interval, se va face automat plata abonamentului lunar.
  • Pregătirea pentru Academia de Poliție și ANP începe în toamna 2024 și este destinată examenelor de admitere începând cu sesiunea 2025.
  • Te rugăm să citești mai jos informațiile despre acest program online interactiv de pregătire pentru admitere la Școala de Poliție / Jandarmi.

  Citește cu atenție secțiunea de INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE a cursurilor și a meditațiilor interactive aici. Tot aici găsești și cursurile la care ai acces, dar și linkurile de acces facil la ședințele de pregătire / meditații online interactive

  *  O oră pe zi de studiu împreună cu noi reprezintă o medie a timpului total de lucru în cadrul ședințelor interactive de pregătire pentru admitere la Academia / Școala de Poliție / Jandarmi / ANP + studiul individual pe platformă. Rezultatele finale depind în mare măsură de nivelul de înțelegere și de efortul depus de către fiecare candidat în parte. Trebuie ținut cont că succesul depinde nu doar de calitatea și completitudinea pregătirii, ci și de efortul individual, nivelul de înțelegere, nivelul și calitatea subiectelor și concurența din sesiunea de admitere respectivă. Perioada de 6 luni este estimativă și diferă în funcție de calendarul admiterilor, în funcție de care ne adaptăm astfel încât să finalizăm materia până la examen. 

  **  Număr total de grile pe platformă. Informație valabilă în iunie 2024. 

  *** Pregătirile interactive încep la câteva săptămâni de la ultima sesiune de admitere și se termină odată cu examenul scris al sesiunii anterioare. Programul acestora se comunică în Grupul de Telegram și poate fi modificat în funcție de motivele și condițiile obiecte. Modificările vor fi aduse la cunoștință pe aceleași canale. Cursurile online sunt in secțiunea  Cursurile mele, din meniul principal. Acestea pot fi accesate nonstop, conform calendarului și principiilor învățării eficiente.

  Selectează opțiunileLoading Done Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

End of content

End of content