Itemi: 45
Timp de lucru: 180 de minute
0 din 45 Întrebări finalizat
Grile :
Ai finalizat deja înainte test . Nu îl poți parcurge din nou.
Test is loading…
You must sign in or sign up to start the test.
Trebuie să finalizezi mai întâi următoarele:
Ai răspuns corect la 0 din 45 Întrebări
Timpul tău:
Time has elapsed
Ai obținut 0 din 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Scorul mediu al celorlalți candidați |
|
Scorul tău |
|
Care sunt gradele militare specifice corpului subofiţerilor prevăzute de art. 2 din Legea nr. 80 / 1995, privind statutul cadrelor militare?
Care dintre următoarele obligaţii NU reprezintă o îndatorire a cadrelor militare potrivit art. 8 din Legea nr. 80 / 1995, privind statutul cadrelor militare?
Care dintre următoarele enunţuri reprezintă un drept al cadrelor militare în activitate potrivit art. 9 din Legea nr. 80 / 1995 privind statutul cadrelor militare?
Care dintre următoarele enunțuri reprezintă o recompensă care poate fi acordată cadrelor militare, potrivit art. 33 din Legea nr. 80 / 1995, privind statutul cadrelor militare?
Care dintre următoarele enunțuri NU reprezintă o sancțiune care poate fi aplicată cadrelor militare, potrivit art. 33 din Legea nr. 80 / 1995, privind statutul cadrelor militare?
Care dintre următoarele enunţuri reprezintă un grad militar specific corpului ofiţerilor cu grade inferioare prevăzute de art. 2 din Legea nr. 80 / 1995 privind statutul cadrelor militare?
Care dintre următoarele enunțuri reprezintă un grad militar specific corpului ofițerilor cu grade superioare prevăzute de art. 2 din Legea nr. 80 / 1995, privind statutul cadrelor militare?
Care dintre următoarele obligații reprezintă o îndatorire a cadrelor militare, potrivit art. 8 din Legea nr. 80 / 1995, privind statutul cadrelor militare?
Care dintre următoarele enunţuri NU reprezintă un drept al cadrelor militare în activitate, potrivit art. 9 din Legea nr. 80 / 1995, privind statutul cadrelor militare?
În situația încălcării, cu vinovăţie, de către cadrele militare, a îndatoririlor de serviciu, în conformitate cu art. 34 din Legea nr. 80 / 1995, privind statutul cadrelor militare, poate fi angată răspunderea acestora după cum urmează:
Care dintre următoarele enunțuri NU reprezintă o atribuţie a Jandarmeriei Române, potrivit art. 19 din Legea nr. 550 / 2004, privind organizarea şi funcționarea Jandarmeriei Române?
Potrivit art. 19 din Legea nr. 550 / 2004, privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române misiunile de restabilire a ordinii publice se execută atunci când:
Prin care dintre următoarele documente NU se pot stabili obiectivele la care Jandarmeria Română asigură, în condiţiile legii, paza sau protecția şi apărarea, potrivit art. 19 din Legea nr. 550 / 2004, privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române:
Care dintre următoarele enunțuri NU reprezintă o atribuţie a Jandarmeriei Române, pe timpul stării de asediu, la mobilizare şi pe timp de război, potrivit art. 22 din Legea nr. 550 / 2004, privind organizarea şi funcționarea Jandarmeriei Române:
Care dintre următoarele categorii de obiective sunt asigurate cu pază cu efective de jandarmi potrivit art. 6 din Legea nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecția persoanelor:
În care dintre situaţiile care nu suferă amânare, prezentate mai jos, poate fi asigurată temporar paza cu efective de jandarmi, cu aprobarea ministrului afacerilor interne, la propunerea comandantului Jandarmeriei Române potrivit art. 6 din Legea nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor:
Potrivit art. 21, din Legea nr. 530 / 2004, privind organizarea și funcţionare a Jandarmeriei Române, pe timpul stării de urgenţă, Jandarmeria Română continuă să-și îndeplinească misiunile specifice?
Care sunt transporturile de bunuri și valori care pot fi asigurate cu pază cu efective de jandarmi, potrivit art. 24 din Legea nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecția persoanelor:
Care sunt transporturile de produse cu caracter special care pot fi asigurate cu pază cu efective de jandarmi, potrivit art. 24 din Legea nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecţia persoanelor?
Când se pot efectua transporturile de bunuri sau valori ori transporturile de produse eu caracter special, potrivit art. 25 din Legea nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecţia persoanelor?
Care este numărul minim de persoane care asigură paza unui transport în interiorul unei localităţi, potrivit art. 25 din Legea nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecția persoanelor?
Care este modalitatea de stabilire a tarifelor pentru asigurarea pazei contra cost, cu efective de jandarmi, potrivit art. 7 din Legea nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecția persoanelor?
Potrivit art. 11 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecția persoanelor, aprobate prin H.G. nr. 301 / 2012, sistemele electronice de securitate ale obiectivelor păzite cu efective de jandarmi se conectează la:
Potrivit art. 12 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecția persoanelor, aprobate prin H.G. nr. 301 / 2012, comisia pentru efectuarea analizei de rise la securitate fizică este numită de:
Potrivit art. 14 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, aprobate prin H.G. nr. 301 / 2012, controlul efectivelor care asigură paza, protecția şi intervenţia la obiectivele a căror pază este asigurată cu jandarmi revine:
Potrivit art. 12 din Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 5 / 2017, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și a transporturilor speciale aparținând Ministerului Afacerilor Interne, elementul de dispozitiv din cadrul dispozitivului de pază execută misiunea în baza:
Care dintre elementele de mai jos NU este inclus în conținutul consemnului postului, privind paza obiectivelor bunurilor şi valorilor potrivit art. 12 din Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 5 / 2017, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și a transporturilor speciale aparținând Ministerului Afacerilor Interne?
Care dintre elementele de mai jos este inclus în conținutul consemnului postului, privind paza transporturilor speciale potrivit art. 12 din Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 5 / 2017, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și a transporturilor speciale aparținând Ministerului Afacerilor Interne?
Care dintre enunțurile de mai jos reprezintă un procedeu de pază, potrivit art. 22 din Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 5 / 2017, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi a transporturilor speciale aparținând Ministerului Afacerilor Interne
Care dintre dispozitivele de mai jos nu pot fi realizate cu personal, potrivit art. 22 din Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 5 / 2017, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și transporturilor speciale aparținând Ministerului Afacerilor Interne?
Care este principiul în baza căruia se realizează accesul la informații clasificate, potrivit art. 33 din H.G. nr. 585 / 2002, pentru aprobarea Standardelor Naţionale de Protecție a informațiilor clasificate în România?
Care sunt criteriile în raport cu care sunt clasificate informaţiile potrivit art. 4 din HG nr. 585 / 2002 pentru aprobarea Standardelor Naționale de Protecție a informaţiilor clasificate în România?
Care dintre următoarele niveluri de clasificare a informaţiilor secrete de stat NU sunt reglementate potrivit art. 4 din H.G. nr. 583 / 2002, pentru aprobarea Standardelor Naţionale de Protecţie a informațiilor clasificate în România?
Care este termenul de clasificare a informaţiilor secrete de stat de nivel SECRET, potrivit art. 12 din HG nr. 585 / 2002, pentru aprobarea Standardelor Naţionale de Protecţie a informațiilor clasificate în România:
Potrivit art. 15 din H.G. nr. 585 / 2002, pentru aprobarea Standardelor Naţionale de Protecție a informațiilor clasificate în România, marcarea informațiilor clasificate se realizează în scopul:
Când se realizează instruirea persoanelor cărora le-au fost eliberate certificate de securitate sau autorizaţii de acces la informații clasificate, potrivit art. 33 din H.G. nr. 585 / 2002, pentru aprobarea Standardelor Naţionale de Protecție a informaţiilor clasificate în România?
Care dintre elementele de mai jos NU atrage nulitatea procesului-verbal de constatare a unei contravenţii, potrivit art. 17 din Ordonanța Guvernului nr. 2 / 2001, privind regimul juridic al contravenţiilor?
În situaţia în care o persoană săvârşeşte mai multe contravenţii constatate în același timp de acelaşi agent constatator, potrivit art. 20 din Ordonanţa Guvernului nr. 2 / 2001, privind regimul juridic al contravenţiilor:
Potrivit art, 19 din Ordonanţa Guvernului nr. 2 / 2001, privind regimul juridic al contravenţiilor, un alt agent constatator poate avea calitatea de martor?
Potrivit art. 16 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecția persoanelor, aprobate prin H.G. nr. 301 / 2012, transporturile de materii explozive, radioactive sau nucleare:
Potrivit art. 20 din Legea nr. 350 / 2004, privind organizarea şi funcționarea Jandarmeriei Române pentru îndeplinirea atribuţiilor, jandarmi aflați în misiune, folosesc armamentul şi mijloacele tehnice din dotare?
Care este limita maximă a răspunderii materiale a militarilor pentru pagubele produse unității militare în procesul pregătirii pentru luptă, instituită de art. 13 din Ordonanța Guvernului nr. 121 / 1998, privind răspunderea materială a militarilor?
Care sunt drepturile de cure beneficiază, în mod gratuit, membrii familiilor cadrelor militare în activitate, potrivit art. 23 din Legea nr. 80 / 1994, privind statutul cadrelor militare?
Cum se consemnează instruirea persoanelor cărora le-au fost eliberate certificate de securitate sau autorizaţii de ucces la informaţii clasificate, potrivit art. 35 din H.G. nr, 585 / 2002, pentru aprobarea Standardelor Naţionale de Protecție a informaţiilor clasificate în România?
Cum se realizează conducerea sistemului unic de pază, în situația în care, concomitent cu paza cu efective de jandarmi funcționează și pază proprie, cu poliţişti locali sau prin societăţi specializate de pază şi protecţie, potrivit art. 9 din Legea nr. 333 / 2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor?